by-bar

BY-BAR is ontwikkeld door Barbara Brenninkmeijer. Na jaren lange ervaring als inkoopster is zij in 2008 begonnen met het label by-bar. “Voor mijn vak als inkoopster heb ik de hele wereld afgereisd en kwam altijd geïnspireerd van deze reizen terug. Vaak nam ik producten mee die erg in de smaak vielen bij mijn vriendinnen en andere vrouwen. Het werd voor mij steeds duidelijker dat ik daar iets meer mee zou moeten doen.”

Uiteindelijk kwam Barbara voor de productie van haar ideëen terecht bij Pradeep in India: de allereerste by-bar leverancier! Terug in Nederland waren de eerste oorbellen een succes, wat het vertrouwen gaf om door te gaan. Pradeep is nog steeds de belangrijkste leverancier van by-bar. Sinds het eerste paar oorbellen is by-bar inmiddels uitgegroeid tot een totaal op elkaar afgestemde collectie van kleding en bijbehorende accessoires!

Creativiteit, impulsiviteit en ondernemerschap vormen de basis van by-bar. Reizen is de grootste bron van inspiratie. De mensen, de omgeving, de oudere cultuur en het ambachtelijke zijn de ingrediënten voor de ontwikkeling van de by-bar collectie. Ieder artikel met het by-bar label is door Barbara zelf ontwikkeld en bij speciaal geselecteerde leveranciers ondergebracht.

De by-bar collectie is niet aan trends onderhevig: het zijn artikelen die gewoon mooi zijn en niet zomaar voor 1 seizoen!